Testiretkeilijäksi lähiseudun seikkailuihin?

01.07.24 | Ajankohtaista

Haluatko testiretkeilijäksi?

Kotiseudulla riittää paljon kivaa nähtävää, kun vain osaa katsoa oikein silmin ja päättää lähteä matkaan!

Kesän 2024 aikana luomme 5-7 lähiretkiehdotusta, jotka sopivat eri-ikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Retkelle lähdetään julkisilla kulkuneuvoilla ja tutkaillaan kaikessa rauhassa, millaisia aarteita meidän seudullamme on nähtävänä ja koettavana.  Retkien tarjonnassa on historiaa, liikuntaa, löhöilyä ja herkuttelua. Ennen kaikkea tarkoituksena on oivaltaa, miten mukavia juttuja voi löytyä ihan läheltä ja hitaasti matkustamalla. Aina ei tarvitse matkustaa kauas voidakseen nauttia lomatunnelmasta ja elämyksistä!

Ensimmäisinä ovat valmistuneet Petäjäveden ja Niemisjärven retkiehdotukset. Näille retkille kaipaamme nyt testimatkustajia. Oletko sinä valmis lähiseikkailuun? Tarjoamme testiretkeilijöille matkaliput, käyntikohteiden liput ja eväät/kahvituksen/ruokailut retkikohteessa. Vastineeksi toivomme arvioitasi retken kokonaisuudesta ja kehittämisideoita, jos sellaisia tulee mieleen. Voit kirjoittaa palautteen meille vapaamuotoisesti sähköpostilla.

Jos sinulla ripaus seikkailumieltä ja lähiretkeilystä kiinnostuneita aikuisia ja lapsia, niin ota yhteyttä! Sovitaan tarkemmat yksityiskohdat ennen reissuun lähtemistä. Laita viestiä toimisto@japary.fi. Testiretkeilijän paikkoja on avoinna rajallinen määrä.

”Mieltä avartava matkanteko ei tarkoita uusien maisemien etsimistä, vaan sitä, että osaa katsoa asioita uusilla silmillä.” 

Lähiseikkailut ovat osa Liikkuen, leikkien ja Linkillä -hankekokonaisuutta, joka saa rahoitus Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta. Hanke on käynnissä vuoden 2024 loppuun saakka. Lue lisää hankkeesta!