Lainaus- ja vuokrauspalvelut

Olemme vuosien varrella hankkineet erilaisiin hankkeisiin, tapahtumiin ja tempauksiin tavaroita, joita haluamme nyt lainata tai vuokrata muillekin.

Lainaamisessa ja vuokraamisessa on monta fiksua näkökulmaa. Lainaaminen tai vuokraaminen on ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto kuin omaksi ostaminen, koska tällä tavoin säästetään uuden tavaran valmistukseen kuluvat luonnonvarat. Vuokraaminen sekä lainaaminen antavat mahdollisuuden myös kokeilla tavaroita ennen ostopäätöstä. Ja kun vuokraat tavaran, jota et tarvitse säännöllisesti, maksat selvästi vähemmän kuin ostamalla tavaran omaksi. Ja kun saat tavaran lainattua, siitä ei tarvitse maksaa mitään!

Tietoa lainattavista sähköavusteisista pyöristä sekä satulalaukuista löytyy Lastipyörälainaamon sivuilta

 

Lainattavat tavarat

Circula-peli

Kiertotalous- ja yrittäjyyspelissä pelaajat kehittävät kiertotalousliikeidoita ja oppivat ymmärtämään kiertotaloutta yritystoiminnan ja kuluttamisen näkökulmasta sekä saavat tiimityötaitoja ja valmiuksia omien liikeideoiden kehittämiseen ja yrittäjyyteen.

Kuvassa pelilaatikko, korttipakkoja ja ohje.
Kuvassa pelilauta ja pelin laatikko.

Ilmastopalapeli

Ilmastopalapeli on suunnittelu- ja opetuspeli, joka havainnollistaa elämäntapojen hiilijalanjäljen vähennystavoitteita ja opastaa tekemään vähähiilisen elämäntavan suunnitelmaa vuoteen 2030.

Oras-vedenvirtaamamittari

Virtaamamittari on laite, jonka läpi vettä laskien näkee suoraan veden virtaaman. Mittari asetetaan vesihanan alle mahdollisimman vaakasuoraan ja hana käännetään täysin auki.

UPM-energiankulutusmittari

Energiamittari auttaa tarkkailemaan ja seuraamaan energiankulutusta. Sen avulla voidaan tehdä energiankustannuslaskelmia ja mitata energiankulutusaikaa. Laite varoittaa myös ylikuormituksesta.

Black & Decker -lämpövuotomittari

Tunnista lämpövuodot ja muut kodin tai kiinteistön ongelmat ajoissa. Lämpövuotomittarin avulla löydät kodin lämpövuotokohdat ja osaat kohdistaa oikeat toimenpiteet oikeisiin paikkoihin. Voit tarkastaa vaikkapa ikkunoiden eristyksen tai lattialämmityksen toiminnan.

THULE -POLKUPYÖRÄN KULJETUSTELINE

Henkilöauton peräkoukkuun kiinnitettävä laadukas kuljetusteline kahden polkupyörän kuljettamiseen.

Vuokrattavat tavarat

Tapahtumateltta

3x3m -kokoinen pop up -teltta, joka on helppo pystyttää ja purkaa. Vankkarunkoinen teltta, jossa valkoinen katto ja seinät. Katossa JAPA:n logo.

 

  • Teltan vuokra jäsenille 30 €/tapahtuma.
    Teltan vuokra muille 50 €/tapahtuma.

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

8 + 10 =