Tervetuloa meille, pyörämatkailijat! -webinaari 6.4.

22.03.22 | Ajankohtaista

Pyörämatkailun suosio on viime vuosina kasvanut. Pyörämatkailijat nauttivat liikunnasta ja ulkoilusta luonnossa. He haluavat usein päästä tavanomaisten matkailukohteiden ulkopuolelle ja löytää mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Millaisia palveluja he kaipaavat matkailuyrittäjiltä? Tule kuulolle ja toivota pyöräilijät tervetulleiksi!

Tervetuloa meille, pyörämatkailijat! -webinaari järjestetään ke 6.4.2022 klo 12.30-13.30. Webinaari on suunnattu hankealueen (Laukaa, Muurame, Uurainen, Jyväskylä) yrittäjille, mutta tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu mukaan 5.4. mennessä sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään teams-linkki ennen webinaarin alkua.

Webinaarin ohjelma:

Pyöräile kylille -hanke esittäytyy, toiminnanjohtaja Minna Kankainen, Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry

Kestävän matkailun Keski-Suomi, matkailukoordinaattori Johanna Maasola, Visit Jyväskylä Region

Tervetuloa pyöräilijä -tunnus, koordinaattori Heli Laukkanen, Pyörämatkailukeskus

Case Säynätsalon kunnantalo: kokemuksia Tervetuloa pyöräilijä -tunnuksesta, toimitusjohtaja, Harri Taskinen, Tavolo Bianco Oy

Webinaarin järjestää Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry:n Pyöräile kylille -hanke.

Pyöräile kylille -hankkeen tavoitteena on edistää kestävää lähipyörämatkailua Laukaassa, Muuramessa, Uuraisilla ja Jyväskylässä. Hankkeessa kartoitetaan matalan kynnyksen pyöräreittejä, jotka sopivat tavalliselle pyöräilijälle ilman maastopyörää. Hankkeessa innostetaan hankealueen asukkaita tutustumaan omaan lähiseutuun ja sen tarjoamiin palveluihin pyöräillen.

Lisätietoa hankkeesta: pyorailekylille.fi

Leader-logo
EU-lippu ja teksti Euroopan maaseudun kehittämisen matalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin -logo