Hyvää joulua!

20.12.23 | Ajankohtaista

Pian on aika hiljentyä joulun viettoon. JAPA:n väki lomailee ja toimisto on kokonaan suljettuna 22.-29.12.2023. Takaisin työn touhussa ja täydellä teholla olemme jälleen ma 8.1.2024.

Tässä talven hämärässä ja joulun odotusta tunnelmoidessa katseemme ovatkin lipuneet jo ensi vuoden suunnitelmiin. Luvassa on tuttuja juttuja ja uusiakin ideoita. Marraskuussa kyselimme JAPA:n somekanavilla, minkälaista toimintaa seuraajamme haluaisivat nähdä JAPA:lla. Saimme ilahduttavan paljon vastauksia, joissa toivottiin mm. korjaustyöpajoja, hävikkiruokakursseja, kestävän arjen somevinkkejä, tulevaisuuspajoja ja yhteisöviljelyä. Luimme vastaajien toiveita ja ajatuksia innoissamme ja ammennamme näistä ideoita tulevalle vuodelle!

Ps. Olethan jo bongannut meidän kestävän joulun vinkkimme? Joulutunnelmaan voit virittäytyä nettisivuiltamme löytyvien kestävän joulun vinkkien avulla. Poimimalla niistä itsellesi sopivat, saat rakennettua ihanan omanlaisen, kestävän joulun rennommissa tunnelmissa.

Rentoon ja leppoisaan jouluun saattelee myös JAPA:n joulun somebingo, jonka löydät Instagram-tililtämme @japa_ry. Pelaa bingoa ja katso, miten hyvin hallitset leppoisan joulun askeleet! Tanssitpa joulupolkkaa koko ruudukon täydeltä tai askellat rauhallisemmin parin ruudun verran, olet ehdottomasti joulun voittajatonttu!

Me japalaiset toivotamme rauhallista joulua ja onnenhetkiä vuodelle 2024!