Tule meille töihin!

05.08.22 | Ajankohtaista

JAPA rekrytoi!

Tule mukaan hyväntuuliseen kestävän kehityksen tiimiimme! Tarjoamme osa-aikaista työtä ympäristökasvatuksen parissa sinulle, joka

  • osaat olla esillä ja heittäytyä myös draamalliseen rooliin
  • olet tottunut työskentelemään lasten parissa
  • arvostat kestävää elämäntapaa

Kyseessä on määräaikainen, osa-aikainen kampanjatyö, jonka tarkoituksena on kannustaa ekaluokkalaisia joukkoliikenteen käyttöön. Kampanja alkaa syyskuun alussa ja loppuu joulukuussa 2022. Työaika sijoittuu aamupäiviin, noin 10-20 h viikossa. Työtä tehdään pareittain. Palkkaus sopimuksen mukaan tuntityönä, mahdollisuus myös keikkalaskutukseen.  

Tehtävässä on hyötyä aiemmasta työskentelystä tai koulutuksesta lasten parissa. Arvostamme positiivista elämänasennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ sopii hyvin opiskelijalle, esim. yhteisöpedagogi- tai opettajaopiskelijalle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla minna.kankainen@japary.fi. Laita otsikkokenttään ”Rekry syksy 2022”. Hakuaika päättyy su 21.8.2022.

Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry on jyväskyläläinen kestävää elämäntapaa käytännönläheisesti edistävä, yli 20 vuotta vanha yhdistys. Edistämme kestävää kehitystä erilaisilla projekteilla, hankkeilla ja tapahtumilla. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muun muassa alueen asukasyhdistysten, Jyväskylän kaupungin ja Mustankorkea Oy:n kanssa.

Tutustu monipuoliseen toimintaamme
www.japary.fi
JAPA Facebookissa
JAPA Instagramissa

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. toiminnanjohtaja Minna Kankainen:
minna.kankainen@japary.fi
tai puhelimitse arkisin klo 9-11 p. 040 593 8541.