Minna Kankainen aloittanut vt. toiminnanjohtajana

03.01.22 | Ajankohtaista

FM Minna Kankainen on aloittanut JAPAn vt. toiminnanjohtajana Anna Sarkkisen jäätyä opintovapaalle. Minnalla on pitkä kokemus erilaisten yhdistysten toiminnanjohtajuudesta ja ympäristöasiat ovat aina olleet lähellä hänen sydäntään.

– Kestävä elämäntapa on minulle arkipäivää ja olen iloinen, että pääsen vaikuttamaan sen edistämiseen myös työn kautta. Uskon, että voin tuoda yhdistyksen toimintaan uusia näkemyksiä ja ideoita sekä monipuolista yhdistystoiminnan osaamistani. Minulle on tärkeää, että voin työssäni edistää merkityksellisiä asioita ja tehdä omien arvojeni mukaista työtä, Minna sanoo.

– Näin uuden vuoden alkajaisiksi on jokaisen hyvä tarkastella omaa arkeaan. Miten liikkuu, tuleeko ruokaa heitettyä roskiin, ostaako uusia tavaroita tarpeeseen vai tottumuksesta ja niin edelleen. Koko palettia ei tarvitse laittaa kuntoon kerta heitolla, vaan voi edetä pienin askelin. Kohtuullisuus kaikessa on hyvä ohjenuora, hän pohtii.

JAPA tarjoaa jatkossakin tietoa, tukea ja vinkkejä kestävään elämäntapaan niin somessa, verkossa kuin erilaisissa tapahtumissakin. Pysy kuulolla!