Japattaja-tiimissa aloittaa uusi jäsen

25.10.21 | Ajankohtaista, Tiedotteet

 

JAPA:n toiminnanjohtaja Anna Sarkkisen opintovapaan sijaiseksi on valittu Minna Kankainen. Minna on jo aloittanut työt JAPA:n tiimissä osa-aikaisesti ja tutustuu toimintaan Annan rinnalla loppuvuoden ajan. Vuoden 2022 alussa Minna siirtyy kokoaikaisesti JAPA:n toiminnanjohtajan sijaiseksi.

Minnalla on pitkä kokemus erilaisten yhdistysten toiminnanjohtajuudesta ja ympäristöasiat ovat olleet aina lähellä sydäntä. Parhaillaan hän opiskelee luonto- ja ympäristöneuvojaksi.

”JAPA on hieno suunnannäyttäjä ja uranuurtaja kestävän kehityksen saralla ja on tosi hienoa päästä mukaan JAPA:n toimintaan. JAPA-tiimissä on todella paljon osaamista ja tietoa. Uskon, että voin tuoda mukanani uusia näkemyksiä ja ideoita sekä monipuolista yhdistystoiminnan osaamistani. Minulle on tärkeää, että voin työssäni edistää merkityksellisiä asioita ja tehdä omien arvojeni mukaista työtä. #japatapaduunata tuntuu heti omalta jutulta”, Minna iloitsee.

”On hienoa saada jatkajaksi rautainen ammattilainen, joka lisäksi jakaa tiimiämme yhdistävän intohimon asukaslähtöisen kestävän elämäntavan edistämiseen”, Anna jatkaa.  ”Minnan tuomat uudet näkökulmat yhdistettynä JAPA:n vankkaan pohjaan pitävät yhdistyksen toimialansa edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. JAPA katsoo rohkeana tulevaisuuteen.”

Minnan saa kiinni loppuvuoden aikana sähköpostilla minna.kankainen@japary.fi. Vuoden alussa Annan puhelinnumero siirtyy Minnan käyttöön.

minna ja anna