JAPA:n uudet nettisivut on julkaistu

02.10.23 | Ajankohtaista

Olemme päivittäneet nettisivumme kesän ja alkusyksyn 2023 aikana. Kehitystyön taustalla on ollut ajatus siitä, että haluamme tuoda aiempaa selkeämmin esille sitä, miten me voimme yhdistyksenä olla eri tahojen apuna kestävän kehityksen edistämisessä. Löydät yhteistyön ja jäsentoiminnan erilaisia mahdollisuuksia Palvelut -välilehden alta. Halusimme myös tehdä näkyväksi niitä isoja ja pieniä tekoja, joita olemme jo tehneet vuosien varrella: pitkää yhteistyötä, hankkeita, tempauksia, tapahtumia ja kampanjoita. Jokainen teko, pienikin, on askel kestävämpään elämäntapaan. Nämä kaikki – tai ainakin suurin osa – löytyvät Teot -välilehdestä.

Olemme koonneet sivuille myös vinkkejä kestävään arkeen erityisesti Jyväskylän seudulla. Kurkkaa Kestävä arki– sivun vinkit ja poimi itsellesi parhaat! Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry:n tarinaan, hallitukseen ja työntekijöihin voit tutustua Meistä -sivulla.

Kuulemme mielellämme myös palautetta uusista sivuistamme! Voit kommentoida sivujamme lähettämällä sähköpostia tai lomakkeen kautta. Kiitos paljon, arvostamme palautettasi.

Sivut on toteutettu yhdessä jyväskyläläisen viestinnän rautaisen ammattilaisen kanssa. Kiitos sujuvasta yhteistyöstä mainostoimisto Sitrusmedia!