Pyöräliityntäpysäkit Jyväskylässä

Kartta

Tällä sivulla esitellään 15 eri puolilla Jyväskylää sijaitsevaa pyöräliityntäpysäkkiä. Niistä 11 on kesällä 2022 rakennettuja, valaistuja ja runkolukitustelineillä varustettuja katoksia ja neljä aiemmin rakennettua katosta. Pyöräliityntäpysäkkejä on muun muassa Palokassa, Mannilassa, Tikkakoskella ja Korpilahdella. Oheiseen karttaan on merkitty pyöräliityntäpysäkkien sijainnit, klikkaamalla kuvaa saat kartan suuremmaksi.

Palokka

Palokassa on kolme pyöräliityntäpysäkkiä, yksi Seppäläntiellä ja kaksi Ritopohjantiellä. Niistä Seppäläntien ja Heinälammentien risteyksessä sijaitseva liityntäpysäkki on valaistu ja siinä on runkolukitusteline kahdeksalle pyörälle. Ritopohjantiellä sijaitsevilla liityntäpysäkeillä ei ole valoja ja runkolukitus vaatii pitkän ketju- tai U-lukon. Pyöräpaikkoja näillä pysäkeillä on 8 ja 24.

Seppäläntie – Heinälammentie
Ritopohjantie – Raivaajantie
Ritopohjantie – Ritoniementie

Mannila ja Mannisenmäki

Mannilassa ja Mannisenmäellä sijaitsevat pyöräliityntäpysäkit ovat kaikki valaistuja katoksia, joissa on runkolukitustelineet kahdeksalle pyörälle.

Saarijärventie – Mannisentie
Saarijärventie – Rutalantie
Saarijärventie – Sammontie

Keltinmäki, Myllyjärvi ja Keljo

Keltinmäessä, Myllyjärvellä ja Keljossa sijaitsevat pyöräliityntäpysäkit ovat kaikki valaistuja katoksia, joissa on runkolukitustelineet 4-8 pyörälle.

Keltinmäentie – Seitikintie
Myllyjärventie – Tuulimyllyntie
Keljonkankaantie – Kylmälahdentie

Kangaslampi, Laajavuori ja Tikkakoski

Kangaslammella, Laajavuoressa ja Tikkakoskella sijaitsevat pyöräliityntäpysäkit ovat kaikki valaistuja katoksia, joissa on runkolukitustelineet 4-26 pyörälle.

Kangaslammentie – Kulottajantie
Laajavuorentie – Haukanpesäntie
Koulukatu – Hietasalmentie

Keljonkangas, Säynätsalo ja Korpilahti

Keljonkankaalla olevalla pyöräliityntäpysäkillä ei ole valoja ja runkolukitus vaatii pitkän ketju- tai U-lukon. Pyöräpaikkoja on kymmenen. Säynätsalossa ja Korpilahdella sijaitsevat pyöräliityntäpysäkit ovat valaistuja katoksia, joissa on runkolukitustelineet neljälle ja 12 pyörälle.

Keljonkankaantie – Eteläväylä
Oikealla pyöräkatos, vasemmalla bussipysäkin katos.
Kinkovuorentie – Parviaisentie
Kuvassa vasemmalla pyöräkatos ja oikealla bussipysäkki, välistä menee asfalttitie. Taustalla punainen iso rakennus.
Korpilahdentie – Kokkotie
Kulje viisaasti -logo

Liityntäpysäkiltä linkkiin – sujuvaa matkaa! -kampanja on osa Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry:n hanketta, joka saa rahoituksensa Traficomin liikkumisen ohjauksen valtionavustuksista.

<<Takaisin