Kivitasku

Piipahtaminen Kivitaskussa vaatii poikkeusajoa Muuramen mäkimannut -pääreitiltä. Paikka tarjoaa kävijöille muun muassa majoitusta sekä saunan.

Kivitaskun pihapiirissä kävijää tervehtivät lampaat, kanat, kissa ja lempeä vahtikoira Walma. Muuramen rauhallisessa maaseutumiljöössä sijaitseva yritys on erilainen, tunnelmallinen ja luonnonläheinen paikka yöpymiseen, ulkoiluun, saunomiseen ja metsäretkeilyyn. Yli 20-vuotiasta Kivitaskua pyörittää Mella Nousiainen yhdessä poikansa kanssa.

Nousiaisten perheen taloprojektista on yli 30 vuoden aikana kasvanut avoimien ovien talokokonaisuus. Ystävät ja vieraat eri puolilta maailmaa ovat kautta vuosien olleet tervetulleita nauttimaan yhdessäolosta soiton, laulun, huumorin ja syvällisten keskustelujen parissa Kivitaskun mäelle, suomalaisen metsä- ja järviluonnon keskelle.

Yrityksen päätoiminta-alat ovat tilavuokrapalvelut, juhla-, kokous-, ja matkailupalvelut sekä käsityöpalvelut. Kesäisin vieraat pääsevät uimaan Kalajärven rantaan. Majoittujien käytössä ovat myös rannan kärrysauna sekä nuotiopaikka.

Juhla- ja kokoustilana Kivitaskussa toimii sininen omaperäinen hirsitalo Villa Kivitasku, jonne mahtuu noin 60 henkilöä. Tarjoilut järjestyvät paikallisten yhteistyökumppanien kanssa tai asiakkaan itsensä järjestämänä. Villa toimii myös pyörämatkailijoille yhteisenä tilana, josta löytyvät wc ja keittiö.

Kivitasku