Liity jäseneksi

Tue kestävää kehitystä Jyvässeudulla ja liity JAPA ry:n jäseneksi! Vuonna 2020 yhdistys- ja henkilöjäseniltä ei peritä lainkaan jäsenmaksuja. Jäsenet voivat halutessaan maksaa kannatusjäsenmaksua, jonka suuruuden saavat itse päättää.

Asukas- ja kyläyhdistykset

Asukas- ja kyläyhdistykset voivat liittyä JAPA ry:n jäseniksi ilmoittamalla yhdistyksen nimen, kotipaikan ja yhteyshenkilön sähköpostitse toimisto (at) japary.fi tai puhelimitse 0400 361 365.

Henkilöjäsenet

Yksityishenkilöt voivat liittyä JAPA ry:n jäseniksi ilmoittamalla nimensä ja kotipaikkansa sähköpostitse toimisto (at) japary.fi tai puhelimitse 0400 361 365.

Yritysten kannatusjäsenyys

Yritykset voivat liittyä JAPA ry:n kannatusjäseniksi. Yritysten kannatusjäsenmaksu on vähintään 50 €. Maksamalla kannatusjäsenmaksun yritys on mukana tukemassa tärkeää kestävää kehitystä edistävää työtä.

Kannatusjäsenmaksun maksaminen

Kannatusjäsenmaksun voi maksaa tilille FI55 5290 0220 1009 19. Kirjoita viestiksi ”kannatusjäsenmaksu”.

JAPA järjestää vuosittain erilaisia kestävää kehitystä edistäviä asukaslähtöisiä tapahtumia yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja asukasyhdistysten kanssa. Maksamalla JAPA ry:n kannatusjäsenmaksun olette mukana tukemassa tätä tärkeätä toimintaa ja näiden tapahtumien järjestämistä.