Uutiskirje 4/2019

Syyskokous 25.11. Teeleidissä

JAPA ry:n syyskokous pidetään maanantaina 25.11.2019 klo 17.30-20.00 Teeleidissä, Kramsunkatu 1. Illan aikana meille tarjoillaan afternoon tea ja pääsemme maistelemaan erilaisia teelaatuja. Kokouspaikan rajallisen tilan vuoksi osallistujamäärä voi olla enintään 25 hlöä. Ilmoittautuminen kokoukseen 18.11.2019 mennessä.

Kokouskutsu ja ilmoittautuminen

Leevi ja Liisi lainattavissa talvikaudella

Lastipyörälainaamo on sulkenut ovensa talveksi. Lainattavissa ovat edelleen Leevi ja Liisi, joihin on vaihdettu nastarenkaat. Lisäksi lainaamosta voi talvella lainata molempia peräkärryjä, Lassea ja Sallia, sekä satulalaukkuja. Lainaamo avaa ovensa jälleen keväällä!

Lastipyörälainaamo

Ilmapiiri jatkaa keväällä

JAPA ry:n Ilmapiiri kokoontuu keväällä 21.1.-26.5. joka toinen tiistai klo 18-19.30 Mataran aulassa.

Ilmapiiri on kaikille avoin keskustelupiiri ilmastonmuutoksesta. Aikamme polttavinta aihetta lähestytään kerroittain vaihtuvien teemojen kautta. Keskustelu on rentoa ja vapaamuotoista: aiheesta keskustellaan omien tietojen, tunteiden ja kokemusten pohjalta puhekielisesti ja tasa-arvoisesti. Tarjolla teetä ja pikku purtavaa.

Ilmapiirin syksyn facebook-tapahtuma

Miten kestävää liikkumista voisi edistää sinun asuinalueellasi?

Onko sinulla hyvää ideaa, miten kestävää liikkumista eli kävelyä, pyöräilyä, linkkeilyä jne. voisi edistää sinun asuinalueellasi? Mikä saa tai saisi sinut liikkumaan kestävämmin? Kerro meille ideasi! Voit laittaa ehdotuksesi meille 30.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@japary.fi. Ehdotuksia hyödynnetään viisaan liikkumisen hankesuunnittelussa.

Toimisto lomailee vuoden vaihteessa

Toimiston väki on joululomalla 23.12.2019 – 6.1.2020.