Testaa lastipyörälainaamon uutuudet 24.9. Tourujoen yössä!

Japa ry:n lastipyörälainaamon ovet ovat avoinna lauantaina 24.9. klo 17-20 Tourujoen yö –tapahtumassa. Lainaamon valikoima on täydentynyt sähäkällä Liisillä, joka on perinteinen polkupyörä sähköavustuksella höystettynä. Lisäksi valikoimasta löytyy todellinen harvinaisuus: kävelypyörä. Se on Suomessa ainoa laatuaan ja varmasti kääntää ohikulkijoiden päät. Tule testaamaan ja valitse oma suosikkisi!

Japan muilla pisteillä voi illan aikana testata, onko oma heijastin valmiina syyskauteen sekä askarrella kierrätyshenkisen, heijastavan korun.

Lastipyörälainaamosta menopeli testattavaksi

Lastipyörälainaamon ideana on tutustuttaa ihmisiä lastipyörän käyttöön ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Sähköavusteisessa lastipyörässä kulkee mukavasti isommatkin ostokset tai kaksi alle kuusivuotiasta lasta. Olisiko sähköavusteisesta lastipyörästä esimerkiksi perheen kakkosautoksi?

Lastipyörälainaamosta kuka tahansa voi saada maksutta käyttöönsä lastipyörän 1-3 vuorokaudeksi. Lainaajan tulee olla täysi-ikäinen ja pyörää noudettaessa lainaajan on todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

Lastipyörälainaamo toimii Tourulassa Kansalaistoiminnankeskus Mataran yhteydessä osoitteessa Matarankatu 6. Lastipyörälainaamo on osa Jyväskylän kestävä kehitys Japa ry:n hanketta, joka saa rahoituksensa Liikenneviraston liikkumisen ohjauksen valtionavustuksista, ja lainaamo toteutetaan yhteistyössä Kansalaistoiminnankeskus Mataran kanssa. Lisätietoa lainattavista pyöristä sekä ajantasainen varaustilanne löytyy osoitteesta www.japary.fi/lainaamo.

Lisätiedot:

Japa ry:n koordinaattori Anna Sarkkinen, 040 593 8541, etunimi.sukunimi@jkl.fi