Opi valmistamaan palasaippuaa!

JAPA ry järjestää saippuanvalmistuskurssin keskiviikkona 17.10. klo 17-20. Kurssipaikkana on Kansalaistoiminnankeskus Matara (Matarankatu 6 A 1). Kurssin hinta on 20€, JAPA ry:n henkilöjäsenille 15€.

Kurssilla opit valmistamaan ihoystävällistä, kasvipohjaista palasaippuaa. Tutustut palasaippuan kylmävalmistusmenetelmään sekä muutamaan erilaiseen tapaan kuvioida ja koristella saippuamassaa. Valmis saippua on tuoksuton.

Jokainen kurssilainen saa mukaansa 3-4 palaa (n. 200g) valmista saippuaa. Saippuaa on mahdollista valmistaa myös 7-8 palaa (400g) pientä 5€ materiaalimaksua vastaan. Palasaippuat ovat käyttövalmiita kuuden viikon päästä valmistamisesta, joten kurssilta saippuapalat valmistuvat sopivasti jouluksi vaikkapa lahjapakettiin.

Pukeudu kurssille pitkähihaiseen paitaan sekä vaatteisiin, jotka kestävät mahdollista likaantumista. Halutessasi voit ottaa mukaan myös esiliinan vaatteiden suojaksi. Lisäksi tarvitset mukaasi tyhjän, puhtaaksi huuhdotun maito- tai mehutölkin (älä litistä tölkkiä).

Ilmoittaudu kurssille ke 10.10. mennessä tästä. Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä.