Lasten kaupunkiviljelykerho johdattelee ruoan alkujuurille Tourulassa

Tourujoen puistossa ja Kansalaistoiminnankeskus Matarassa käynnistyy tänä kesänä lasten oma kaupunkiviljelykerho, Lasten ryytimaa. Toiminnasta järjestetään infotilaisuus maanantaina 4.6. klo 17.30-18.30 Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, kokoushuone Talvikissa (Matarankatu 6).

Viljelykerhossa lapset pääsevät tutustumaan kasvien kasvatukseen viljelylaatikoissa. Samalla tutuiksi tulevat myös ruoan alkuperä ja monet luonnonilmiöt. Kesän edetessä kerholaiset pääsevät myös maistelemaan itse kasvattamiaan herkkuja.

Kerhoon voi ilmoittautua joko kesä-heinäkuun tai heinä-elokuun ajaksi. Ryhmiä on kaksi: 6-8 vuotiaille ja 9-12 vuotiaille ja ne kokoontuvat kahdesti viikossa. Kerhotoiminta on avointa ja maksutonta kaikille jyväskyläläisille. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viljelykerhotoiminta käynnistyy Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry:n sekä Jyväskylän kaupungin Kehä Vihreän yhteistyönä. Kerhotoimintaa mahdollistavat myös Mustankorkea Oy sekä Kansalaistoiminnankeskus Matara.

Lisätiedot:

Lasten ryytimaa

Projektityöntekijä Lily Laine, JAPA ry, p. 045 320 6540, toimisto(at)japary.fi