Ilmapiirit jatkuvat!

Suosittu keskusteluryhmä Ilmapiiri kokoontuu jälleen keväällä 21.1. alkaen joka toinen tiistai klo 18-19.30 toukokuun loppuun saakka. Kokoontumispaikkana on Kansalaistoiminnankeskus Mataran aula, Matarankatu 6

Ensimmäisen kokoontumiskerran teemana on syyllisyys:

Nyt käytävää yhteiskunnallista ilmastokeskustelua on kritisoitu sen syyllistävästä sävystä yksilöä, toimialoja ja Suomea kohtaan. Syyllisyyden tunne, syyllistäminen ja syyllistyminen ovat ilmastokeskustelussa usein esille nousevia teemoja. Mutta onko ilmastokeskustelu syyllistävää? Kenen ilmastokriisistä puhuttaessa tulisi potea syyllisyyttä? Entä onko syyllisyyden tunne tarpeellinen ilmastokeskustelussa? Mm. näitä kysymyksiä pohdimme vuoden ensimmäisessä Ilmapiirissä. Tervetuloa mukaan! Luodaan yhdessä positiivinen ilmapiiri!

Ilmapiiri on kaikille avoin keskustelupiiri ilmastonmuutoksesta. Aikamme polttavinta aihetta lähestytään kerroittain vaihtuvien teemojen kautta. Keskustelu on rentoa ja vapaamuotoista: aiheesta keskustellaan omien tietojen, tunteiden ja kokemusten pohjalta puhekielisesti ja tasa-arvoisesti. Ilmastonmuutoskeskustelussa jokainen näkemys on tärkeää ottaa huomioon! Keskustelun vetäjä johdattelee teemaan lyhyesti, minkä jälkeen ajatuksenvaihto tapahtuu täysin vapaasti. Teetarjoilu!

Lue lisää: Ilmapiirin FB-tapahtuma