Haluatko olla edistämässä käytännönläheistä kestävän elämäntavan kasvatusta ja tietoisuutta vaihtelevien kohderyhmien parissa?

JAPA ry hakee koordinaattoria. Olet oikea tyyppi meille jos:

Tiedät mikä on kuusiokoloavain, osaat ehkä käyttää jopa ruuvimeisseliä ja löydät pyöränrenkaasta painemerkinnät. Jos nämä eivät ole tuttuja, olet valmis yrittämään. Kaapissasi on toppahousut, eikä sinua hävetä tarvittaessa esiintyä julkisesti peikkoasussa. Tiedät mitä on resurssiviisaus. Tiedät mihin lajitellaan sokeripussi, etkä pelkää lieroja. Et säikähdä erilaisia nykyajan liikkumisvälineitä, mutta tulet juttuun myös ihan perinteisen Linkin kanssa. Et ehkä osaa laulaa, mutta laulat silti kun se asiaan kuuluu. Jos saat eteesi ruotsalaisen huonekalujätin paketin, et epäröi käydä toimeen. Osaat tarpeen vaatiessa etsiä ratkaisuja itsenäisesti kaikkeen lähtien kahvipaketin materiaalista tietokoneen jännän napin tarkoitukseen. Kaikesta tästä osaat viestiä nykyaikaisesti hyödyntäen kaikille avoimia tiedotuskanavia. Työ sisältää roudaamista, paljon. Pidät ihmisistä.

Jyväskylän kestävä kehitys, JAPA ry on kestävää kehitystä asukaslähtöisesti edistävä yhdistys, jonka tavoitteena on saada kestävä elämäntapa osaksi asukkaiden arkipäivää.

Haemme koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Koordinaattorin toimenkuvaan kuuluu yhdistyksen yleinen tiedottaminen, sosiaalisen median tiedotus- ja markkinointikampanjat, tapahtumajärjestelyt, kestävän elämäntavan kasvatukseen liittyvät suunnittelu- ja opetustehtävät ja osallistuminen yhdistyksen toiminnan ja hankkeiden suunnittelun ja toiminnan kehittämiseen sekä toimenpiteiden käytännön toteuttamiseen yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tehtävät liittyvät muun muassa käytännön jäteneuvontaan, liikkumisen ohjaukseen ja muihin resurssiviisauden teemoihin. Työnkuvaan kuuluu työskentely eri-ikäisten ihmisten kanssa vaihtelevissa tehtävissä.

Yhdistyksen toimintaan kuuluu muun muassa eri kohderyhmien kestävän elämäntavan kasvatus sekä erilaisten asukaslähtöisten resurssiviisauteen liittyvien projektien ja tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä mm. alueen asukas- ja kyläyhdistysten, Jyväskylän kaupungin ja Mustankorkea Oy:n kanssa. Yhdistyksen päätoimialueena on Jyväskylä ja lähikunnat.

Edellytämme hakijalta

 • organisointikykyä
 • ennakkoluulottomuutta
 • innostavaa työotetta
 • rohkeutta kokeilla uusia asioita
 • esiintymisvalmiutta
 • kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen toimintaan
 • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • sosiaalisen median palveluiden hallintaa
 • perus-ATK-ohjelmien hallintaa
 • ajokortti, auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi
 • uskallusta ajaa erilaisilla laatikkopyörillä
 • valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin

Lisäksi katsomme eduksi soveltuvat opinnot, perusosaamisen resurssiviisauden eri osa-alueista, kokemuksen kouluttamisesta sekä hanke- ja järjestötoiminnan tuntemuksen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.9.2017 alkaen. Palkkaus kokemuksen mukaan 2200-2600 euroa /kk.

Kirjoita hakemuksesi tiedotemuotoon: Kirjoita tiedote, jossa kerrotaan valinnastasi JAPA ry:n koordinaattoriksi

Liitä mukaan cv sekä mahdolliset suosittelijoiden yhteystiedot. Mikäli haluat kertoa itsestäsi lisää, liitä hakemukseen blogi, vlogi, Instagram, LinkedIn tms. profiilin linkki.

Lähetä hakemus 6.6.2017 klo 16 mennessä osoitteeseen anna.sarkkinen@jkl.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Hakijat haastatellaan pääsääntöisesti viikolla 24.

Lisätietoja yhdistyksestä: www.japary.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat (ensisijaisesti) toiminnanjohtaja Anna Sarkkinen (p. 040 593 8541, anna.sarkkinen@jkl.fi) ja JAPA ry:n puheenjohtaja Anna-Maija Tuuliainen (p. 040 581 4972, iltaisin)