Haemme projektityöntekijää Pyöräile kylille! -hankkeeseen

JAPA ry hakee osa-aikaista projektityötekijää Pyöräile kylille! -hankkeeseen.

Projektityöntekijän tehtävänä on kartoittaa hankesuunnitelman mukaisesti Jyväskylän lähialueille (Laukaa, Uurainen, Muurame) suuntautuvia pyörämatkailureittejä. Tavoitteena on luoda reiteistä soveltuvat tavalliselle pyöräilijälle ilman maastopyörää, reittejä, jotka soveltuvat ajettavaksi myös laatikkopyörällä ja pyöräkärryn kanssa. Hankkeen tavoitteena on innostaa seudun asukkaita tutustumaan omaan lähiseutuun ja sen tarjoamiin palveluihin pyöräillen. Projektityöntekijän tehtävänä on järjestää reittikartoituksen pohjalta vapaaehtoisista koottavan testiryhmän pyöräretki. Lisäksi työtehtäviin kuuluu kartoituksessa ja testimatkalla käytettävien sähköavusteisten perus- ja laatikkopyörien peruskunnossapito osaamistason mukaan. Hankkeen etenemisen mukaan tehtävänkuva koostuu myös muista ajankohtaisista tehtävistä.

Edellytämme hakijalta

  • organisointikykyä
  • kokemusta pyörämatkailusta
  • innostavaa työotetta
  • kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen toimintaan
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • peruspyöränhuoltotaitoja

Lisäksi katsomme eduksi kiinnostuksen teeman mukaiseen someviestintään, perus-ATK-taidot, voimassa olevan EA-koulutuksen, hyvän paikallistuntemuksen ja mahdollisen pyöräilyohjaajakoulutuksen.

Työ edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. Mikäli valittavalla hakijalla ei ole voimassa olevaa EA-koulutusta, työnantaja tarjoaa saatavilla olevan koulutustarjonnan ja Covid-19-tilanteen mukaan lähi- tai verkko-osallistumisen EA1- tai hätäensiapukurssille. Valittu työntekijä voi osallistua keväällä järjestettävään pyöräilyohjaajakoulutukseen, mikäli koulutus voidaan järjestää vallitsevissa olosuhteissa.

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen n. 50-80% työajalla alkaen toukokuussa 2021 ja päättyen syys-lokakuussa 2021. Rekrytointi tehdään ehdollisena ja työ alkaa, kun maaseuturahoituksen ohjelmakauden siirtymäajan rahoitus on käytössä, esitietojen mukaan viimeistään toukokuussa 2021.

Palkkaus: Osa-aikatyön palkkaus lasketaan hyväksytyn hankesuunnitelman mukaisesti 2000 € kuukausipalkasta.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelo toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen rekry@japary.fi. Viestin aihe: Pyöräile kylille, nimeä liitteenä toimitettavat hakemusdokumentit sukunimi_etunimi_hakemustyyppi.

Hakuaika päättyy torstaina 15.4. klo 16.00.

Soveltuvat hakijat haastatellaan tilanteen mukaan lähi- tai etähaastatteluna torstaina 22.4. klo 13-16 välisenä aikana.

JAPA ry on jyväskyläläinen kestävää kehitystä asukaslähtöisesti edistävä yhdistys, jonka tavoitteena on saada kestävä elämäntapa osaksi asukkaiden arkipäivää. Pyöräile kylille! -hanketta rahoittaa Leader JyväsRiihi ry EU:n maaseuturahastosta. Lisätietoja yhdistyksestä www.japary.fi ja käytettävistä pyöristä www.japary.fi/lainaamo.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Toiminnanjohtaja Anna Sarkkinen, puh: 040-593 8541. Yhteydenotot puhelimitse ti 6.4. klo 14-16, to 8.4. klo 9-11 ja ti 13.4. klo 14-15.