Aktivoi vaatteesi Käyttöön! –korjauspajassa 24.11. Jyväskylän käsityöneuvonnassa

Onko sinulla kaapissasi muuten hyväkuntoinen vaate, mutta siitä on vetoketju rikki tai sivusauma ratkennut? Puuttuuko lempipaidastasi nappi? Haluaisitko palauttaa vaatteen uudelleen käyttöösi?

Tule ja korjaa vaatteesi Käyttöön! -korjauspajassa pe 24.11. klo 9-15 Jyväskylän kansalaisopiston käsityöneuvonnassa (Vapaudenkatu 39 – 41). Päivän aikana voit maksutta korjata rikkinäisen vaatteesi ompeluohjaajan opastuksella. Pajassa voi myös tuunata: ota mukaasi vanha paita ja tee siitä pipo, ohjeet saat paikanpäällä. Lisäksi tarjolla on tietoa vaatteiden huoltamisesta sekä tekstiilijätteestä. Teemapäivän tarjous koskee vain korjausompelua, ei esimerkiksi maton kutomista tai uuden vaatteen ompelua. Mikäli tarvitset korjauksessa nappeja, vetoketjun tms., tuo ne mukanasi pajalle.

Käyttöön! -korjauspajan tarkoituksena on kiinnittää huomiota vaatteiden laatuun ja huoltamiseen sekä tekstiilijätteen vähentämiseen. Teemapäivän järjestää Jyväskylän kaupunki yhteistyössä Jyväskylän kansalaisopiston ja JAPA ry:n kanssa.