Alvari Lainapyörä 

Alvari on Ortler Montana -merkkinen sähköpyörä, jolla on nautinto ajaa. Kokeile vaikka itse!

Alvari is an electric bicycle from Ortler Montana. Alvari is pure driving enjoyment!

Lyyli Lainapyörä

Huom! Lyyli on kesällä lainattavissa Mäki-Matin perhepuistosta. Lyylin voi varata numerosta 014 266 3335.

Lyyli on oikea tyyli-lyyli, jonka kuljetuslaatikossa kulkee niin lapset kuin tavaratkin. Lyylin kanssa ajelu sujuu leppoisasti pystyn ajoasennon ansiosta.

Lyyli on 2-pyöräinen sähköavusteinen Dolly-merkkinen laatikkopyörä. Pyörässä on turvavyöt kahdelle lapselle. Pyörällä saa täysi-ikäinen kuljettaa yhtä enintään kymmenvuotiasta lasta tai kahta enintään kuusivuotiasta lasta ja tavaraa enintään 50 kg.

Lyyli

With Lyyli you can transport either kids or goods while pedaling in an easygoing upright position.

Lyyli is an electric box bicycle from Dolly. It has got seat belts for two children. A person over 18 years old can transport either one child up to 10 years old, or two children up to six years old, and a cargo weighing up to 50 kg.

Leevi Lainapyörä 

Leevi on iso ja tilava kaksipyöräinen laatikkopyörä, joka kuljettaa kätevästi monenlaiset lastit. Leeviin on saatavilla myös sadekuomu lapsille.

Leevi on 2-pyöräinen sähköavusteinen Workcycles Long -merkkinen laatikkopyörä. Pyörässä on turvavyöt kahdelle lapselle. Pyörällä saa täysi-ikäinen kuljettaa yhtä enintään kymmenvuotiasta lasta tai kahta enintään kuusivuotiasta lasta ja tavaraa enintään 50 kg.

Leevi

Leevi is a large and spacious box bicycle that transports different types of cargo conveniently. Leevi can be equipped with a rain cover for children.

Leevi is an electric Workcycles Long –box bicycle. It has got seat belts for two children. A person over 18 years old can transport either one child up to 10 years old, or two children up to six years old, and a cargo weighing up to 50 kg.

Ludvig Lainapyörä

Ludvig on sporttinen pyörä, jota laatikkopyörien Mersuksikin kutsutaan. Se on kaksipyöräinen Urban Arrow Family -merkkinen sähköavusteinen pyörä.

Ludvigissa on turvavyöt kahdelle lapselle. Pyörällä saa täysi-ikäinen kuljettaa yhtä enintään kymmenvuotiasta lasta tai kahta enintään kuusivuotiasta lasta ja tavaraa enintään 50 kg.

Ludvig

Ludvig is a sporty electric bicycle from Urban Arrow Family.

Ludvig has got seat belts for two children. A person over 18 years old can transport either one child up to 10 years old, or two children up to six years old, and a cargo weighing up to 50 kg.

Liisi Lainapyörä

Huom! Liisi viettää kesän Keuruulla ja pyörä on lainattavissa  Keuruun apteekista. Liisin voi varata numerosta 014 720 105.

Liisi on Staiger Sinus -merkkinen sähköpyörä. Se on aivan tavallinen pyörä, jonka sähköavustus kuitenkin siivittää reippaaseen vauhtiin ylämäessäkin. Lassen voi kiinnittää myös Liisiin, ja tilaviin satulalaukkuihin mahtuu reilusti tavaraa.

Liisi

Liisi is an electric bicycle from Staiger Sinus. It is a basic bike with electric assists to make the journey easier. Liisi can also tow Lassi the trailer, and the spacious saddlebags can fit plenty of goods.

Elina

Elina on näpsä kaupunkipyörä, jolla matka taittuu mukavasti. Tyylikäs menopeli perinteisestä polkupyörästä pitäville.

Elina on Tunturi-merkkinen tavallinen polkupyörä, joka on sähköistetty jälkikäteen Greencycle muunnossarjan avulla.

Elina

Elina is a basic bicycle from Tunturi, and it has got an electric assist installed with Greencycle conversion kit.

Lempi Lainapyörä  

Lempi on Workcycles GR8 -merkkinen taakkapyörä, jolla voi kuljettaa tavaraa enintään 50 kg. Lempissä ei ole sähköavustusta, mutta lujarakenteiseksi taakkapyöräksi se on yllättävän kevyt polkea ilman sähköäkin.

Lempi 

Lempi is a bicycle from Workcycles GR8. It can carry a cargo weighing up to 50 kg. Lempi has no electric assist.

Lasse Lainakärry

Lasse on Croozer-merkkinen pyörän peräkärry, jossa on turvavyöt kahdelle lapselle. Kärryllä saa kuljettaa kahta enintään kuusivuotiasta lasta (pituus max. 117 cm) ja tavaratilassa enintään 5 kg tavaraa. Peräkärryn maksimikuorma on 45 kg. Lassea voi vetää Liisi Lainapyörällä, jossa on valmiina liitin peräkärryä varten. Lisäksi lainaamosta on saatavilla on irrallinen liitoskappale, jolla peräkärry voidaan kiinnittää lainaajan omaan pyörään (liitin soveltuu useimpiin pyörämalleihin).

Lasse

Lasse is a trailer from Croozer, and it has got seat belts for two children. The trailer can carry two children up to six years old (maximum height 117 cm), and its cargo compartment can fit goods weighing up to 5 kg. The maximum capacity of the trailer is 45 kg.

Salli

Salli on Spectra -merkkinen pyörän peräkärry, jossa on turvavyöt kahdelle lapselle. Kärryllä voi kuljettaa 1-2 lasta (max. pituus 105 cm) ja sen enin kuorma on 30 kg. Sallia voi vetää Elinalla, jossa on valmiina liitin peräkärryä varten. Lisäksi lainaamosta on saatavilla irrallinen liitoskappale, jolla peräkärry voidaan kiinnittää lainaajan omaan pyörään (liitin soveltuu useimpiin pyörämalleihin).

Salli

Salli is a trailer from Spectra, and it has got seat belts for two children. The trailer can carry one or two children (maximum height 105 cm). The maximum capacity of the trailer is 30 kg.

Tuplis

Kun määränpää on yhteinen… Urheilullinen kaksipaikkainen vaativampaankin makuun!

Tuplis on Cannondale –merkkinen 30-vaihteinen kahden ajettava tandempyörä, ei sähköavustusta.

Tuplis

Tuplis is a sporty option for two travellers. It is a tandem bike with 30 gears from Cannondale. Tandem has no electric assist.

Linkki-tapahtumapyörä

Linkki-tapahtumapyörä on hieman erilainen lastipyörä. Laatikon päältä avautuva kansi ja sivuista nousevat tasot muuttavat lastipyörän pieneksi kojuksi.

Linkki-tapahtumapyörä on Christiania EventBike-merkkinen sähköavusteinen kolmipyöräinen lastipyörä.

Tapahtumapyörän on Lastipyörälainaamolle hankkinut Jyväskylän joukkoliikenne.

Linkki event bike

Linkki is a slightly different cargo bike. It has multiple table surfaces that can be opened to turn the bike into a little booth.

Linkki is an event bike with electric assist from Christiania. It was sponsored by the Public Transport of Jyväskylä.

Linkki-Riksa

Haluatko viedä isovanhempasi pyöräajelulle? Linkki-Riksalla se onnistuu mainiosti! Kolmipyöräisellä, sähköavusteisella riksalla voi kuljettaa kaksi aikuista aurinkoisena kesäpäivänä vaikkapa Rantaraitin kauniisiin maisemiin. Lainaksi saatavilla oleva peite pitää kyytiläiset lämpiminä ja katos antaa tuulensuojaa.

TrioBike Taxi –merkkinen riksa on kolmipyöräinen sähköavusteinen riksapyörä. Pyörän maksimikuorma on 240 kg (matkustajat + kuljettaja). Matkustajille on turvavyöt.

Linkki-riksan on Lastipyörälainaamolle hankkinut Jyväskylän joukkoliikenne.

Linkki-Riksa

Linkki-Riksa is a three-wheeled rickshaw bike with electric assist from TrioBike. Maximum cargo is 240 kg including the driver. The bike has seatbelts from two passengers. Linkki-Riksa was sponsored by the Public Transport of Jyväskylä.