Ladattavat materiaalit

Julisteet ja tehtäväkirja on tuotettu vuonna 2016 osana Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry:n Kiitos, kun kuljet viisaasti-hanketta, joka sai rahoituksensa Liikenneviraston liikkumisen ohjauksen valtionavustuksista. Voit tulostaa tai painattaa julisteet ja tehtäväkirjan omaan käyttöösi alla olevista linkeistä.

Kiitos, kun kuljet viisaasti! -julistesarja

*Liikenneruuhka, kuuma auto, stressi….. Huh, onneksi voi pyöräillä!
*Voi ei, auto lumen peitossa! Mitä kaikkea bussin ikkunasta näkeekään? Mennään bussilla, jooko?
*Joskus kävelyreitti muskarista kotiin voi olla seikkailu. Mitä kaikkea kivaa matkan varrelta löytyykään, kun ehtii katsella ympärilleen. Kiva, kun käveltiin!

Julisteet esittelevät erilaisia vaihtoehtoja viisaaseen liikkumiseen lapsen kanssa. Materiaalin kohderyhmänä ovat erityisesti neuvolat, mutta julisteet ovat kaikkien käytettävissä.

Kuvasarja2

 

 

 

 

Tulostettavat julisteet (ilman leikkuumerkkejä)
Painokelpoiset julisteet, koko A2 (leikkuumerkit)

Kiitos, kun kuljet viisaasti! -tehtäväkirja

kirja

Mahtuuko koko Jänön suku kerralla lastipyörään vai mennäänkö linkillä? Saako Joonas Jänö Lastipyörälainaamon lukot auki? Löytävätkö Lempi ja Lasse toisensa? Pääseekö Jänön perhe ostoskasseineen Leo Lastipyörän kyydissä kaupasta kotiin?

AVAA VIHKO JA RATKAISE NÄMÄ JA MUUT VISAISET TEHTÄVÄT!

Tämän tehtäväkirjan sivuilla seikkailee Jänön perhe yhdessä lastipyörälainaamon veijareiden kanssa. Vihkosen tehtäviä voi pohtia itsekseen tai yhdessä oman aikuisen kanssa. Voit elävöittää tehtäviä värittämällä kuvat mieleisiksesi.

Tehtäväkirja (pdf)
Tehtäväkirja, leikkausvarat (pdf)

 

Kulje viisaasti