Lainattavat pyörälaukut

Lastipyörälainaamosta voi pyörien ja peräkärryjen lisäksi lainata myös pyörän tarakkaan kiinnitettäviä pyörälaukkuja. Laukkuja on kahdenlaisia, yksittäisiä ja parillisia. Ortliebin laukut (kuvassa vas.) ovat yksittäisiä, jolloin mukaan voi ottaa halutessaan vain yhden laukun. Clarijsin laukut (kuvassa oik.) kiinnitetään tarakkaan kahden laukun settinä. Molempien valmistajien laukut on valmistettu veden kestävästä muovista ja huolellisesti suljettuina ne ovat vesitiiviitä.

Sininen Ortliebin ja punainen Clarijsin polkupyörän satulalaukku penkillä.

Ortliebin laukuissa on näppärä pikalukitus, jonka avulla laukut saa kiinnitettyä erilaisten pyörien tavaratelineisiin. Yhden laukun tilavuus on 20 litraa. Lainaamon valikoimissa on kaksi kahden laukun settiä, sininen ja punainen. 

Clarijsin laukut kiinnitetään tarakkaan jämäkällä tarranauhalla kahden laukun settinä. Setin tilavuus on noin 40 litraa. Clarijsin laukuissa on lainattavissa useita värivaihtoehtoja mm. musta, vihreä ja punainen. Yhteen laukkupariin on saatavissa myös kätevät sisäkassit, jotka voi tarvittaessa ottaa mukaan vaikkapa kauppaan.

Lisätiedot ja varaukset: toimisto (at) japary.fi tai p. 045 320 6540